Στον αθλητικό όμιλο Αίαντα Ασυρμάτου το παιδί σας θα γνωρίσει την αγάπη για τον αθλητισμό και την πολεμική τέχνη του TAE KWON DO (Ταε κβο ντο). Αναλαμβάνουμε να καλλιεργήσουμε την αθλητική παιδεία του παιδιού, μέσα από τακτικές προπονήσεις οι οποίες συνδυάζονται με παιδαγωγικές μεθόδους που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του παιδιού.

Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας να δυναμώσει η αυτοπεποίθηση του παιδιού, να αισθάνεται ότι μπορεί να αμυνθεί και να προστατεύσει τον εαυτό του, να μπει σε ένα πρόγραμμα πειθαρχίας από νωρίς που με πείσμα και αγάπη για την πολεμική τέχνη του TaeKwonDo μπορεί να ακολουθήσει και τον πρωταθλητισμό.

Όποιος κι αν είναι ο αρχικός σας στόχος για την ενασχόληση του παιδιού σας με τον αθλητισμό, η πορεία του προδιαγράφεται στους χώρους της σχολής, στις συμμετοχές του στις προπονήσεις, σε συμμετοχές σε πρωταθλήματα εντός κι εκτός Ελλάδας.

Η αθλητική σχολή βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο, στον Ασύρματο, Μεταμορφώσεως 3 και Θαλή, σε ένα χώρο άνετο και φιλικό με 3 μεγάλες αίθουσες για τις διαφορετικές προπονήσεις (έως και 200τ.μ.). Λειτουργούν επίσης κι άλλα τμήματα μουσικοκινητικής αγωγής για παιδιά από 3-4 ετών. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2109333015 και κανονίστε το δοκιμαστικό του παιδιού σας.

Σας γνωρίζουμε και το νέο blog του αθλητικού μας συλλόγου όπου θα μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για προκηρύξεις και συμμετοχές του Αθλητικού Ομίλου Αίαντα Ασυρμάτου.
https://www.tkdaoaiantas.gr/newsite