Ο σύλλογός μας άλλη μια φορά ταξιδεύει εκτός συνόρων και κατορθώνει να έχει πολύ καλές εμφανίσεις. Στο 8th Hereyea Open στην Βουλγαρία συμμετείχε την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου.  Οι θέσεις που κατακτήθηκαν είναι οι εξής:

  • Η Λυγδή Σπυριδούλα στην κατηγορία F+59 πήρε την 3η θέση. Ύστερα από αρκετούς αγώνες που έδωσε με πολύ πάθος ανέβηκε άξια στο βάθρο των νικητών!

Collage

  • Η Τσεκουρά Βασιλίνα στην κατηγορία F-49 πήρε την 5η θέση. Μετά από πολύ προσπάθεια και δυνατούς αγώνες άξιζε στα μπει στα μετάλλια αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε αυτήν την φορά.

Collage1

  • Ένα τεράστιο μπράβο για την αξιόλογη συμμετοχή τους για τους μικρούς μας αθλητές Βαλερά Θέμη και Ζηνέλη Σπύρο, οπού πρώτη φορά συμμετείχαν σε μια τέτοια διοργάνωση στο εξωτερικό και παρόλο το φυσιολογικό άγχος τους πάλεψαν και εδείξαν έναν δυνατό αθλητικό χαρακτήρα αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν αυτήν την φορά! Μπράβο στους μικρούς και τους μεγάλους αθλητές καθώς και στον πρόπονητή τους Κώστα Ζηνέλη, ο οποίος τους ακολουθεί και στηρίζει σε κάθε βήμα τους.

Collage2